Uitgebreide gezichtsbehandelingen van Henriette Faroche

henriettefaroche2

Met het ruime aanbod Henriëtte Faroche behandelingen en producten kunt u zeer persoonlijk afgestemde behandelingen verwachten. Diversiteit en variatie in behandelingen en producten voor zowel salon- als ook thuisgebruik zijn kenmerkend voor Henriëtte Faroche.

Henriëtte Faroche gebruikt de intensieve werking van bloemen en planten voor totale huidverzorging. Henriëtte Faroche werkt 100% natuurlijke essentiële oliën uit extracten van bloemen en planten met een intensieve werking. Met behulp van o.a. de 7 concentraten kan er voor ieder huidprobleem een oplossing gevonden worden.

Geen van de Henriëtte Faroche producten zijn getest op dieren. Henriëtte Faroche mag daarom gebruik maken van het “Proefkoneen” logo.

Ieder jaar worden productinnovaties en nieuwe behandelingen opgenomen in het bestaande assortiment. Hierdoor wordt een bezoek aan de schoonheidsspecialiste altijd een beleving!

Zeer compleet: Henriëtte Faroche biedt u een uitgebreide huidverzorgingslijn, een lichaamsverzorgingslijn, een zonnelijn en zelfs een op de man afgestemde herenlijn.

Henriëtte Faroche is uitsluitend verkrijgbaar in schoonheidssalons.